Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain. (Gal. 6:2)

Älä jää yksin

Elämän huolien ja murheiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Seurakunnan tehtävä on myös auttaa ja tukea vaikeuksien keskellä, niin käytännöllisissä asioissa kuin henkisessä selviämisessäkin.

Seurakunnan työntekijän kanssa voit keskustella kaikista mahdollisista asioista. Seurakunnan työntekijät ovat vaitiolovelvollisia, joten voit keskustella heidän kanssaan vaikeistakin asioista. Yhteystiedot löydät tästä linkistä.

Diakoniatyöntekijä tukee

Erityisesti mieltä painavista asioista, kuten yksinäisyydestä, sairaudesta, taloudellisesta hädästä, ihmissuhdevaikeuksista tai hengellisistä kysymyksistä voit jutella diakoniatyöntekijä Kati Riipisen kanssa. Etsitään yhdessä elämäntilanteen vaatimaa apua. Ota suoraan yhteyttä numeroon 040 726 8205. Diakoniatyöntekijän voi pyytää myös kotikäynnille tai voit varata ajan vastaanotolle. Tahdomme jakaa kanssanne ilot ja surut.

Seurakunnan ruoka-apua Kittilän eri kylille

Ruoka-apua on jakamassa seurakunnan työntekijät ja eri vapaaehtoiset. Kylien ruoka-apua tarvitsevien tulee ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijä Kati Riipiseen, puh. 040 726 8205

Tiistaisin ruoka-apua viedään seuraaviin kyliin:

- Kiistalantie, Jeesiöjärvi, Siitonen, Kiistala, Hanhimaa
(7.9., 5.10. ja 9.11.)
- Sodankylän tie, Tepsa (14.9., 2.11. ja 7.12.)
- Muoniontie, Rauhala, Raattama (19.10., 16.11. ja
14.12.)
- Sirkka, Köngäs, Tepasto, Pulju (21.9. ja 23.11.)
- Alakylä, Helppi, Kinisjärvi, Molkojärvi (28.9. ja 26.10.)
- Kaukonen, Kallo (12.10. ja 30.11.)

Torstaisin ruoka-apua jaetaan Kittilässä

Toimitila Serkku klo 10, Valtatie 26 (viikoittain)