Lapsi- ja perhetyö

Seurakunnan kasvatustyö tukee lasten kasvua ja kehitystä yhdessä perheiden kanssa.

Olemme lapsia ja perheitä varten, järjestäen erilaista toimintaa.

Perhekahvila Serkussa (joka toinen maanantai) klo 10-12 on lasten ja aikuisten avoin kohtaamispaikka, johon lapsi saa tulla yhdessä vanhemman tai muun häntä hoitavan aikusen kanssa. Perhekahvilassa vietetään kirkkomuskaria, ja lounas on tarjolla klo 11, hinta 3€ aik. 2€ lapsi.

Perhekahvila MLL:n vuorolla joka toinen maanantai naapuritalossa Soikkelissa klo 10-12.

Erityisesti lapsiperheille suunnattuja jumalanpalveluksia, perhemessuja, järjestetään kerran kuukaudessa Kittilän kirkossa. Perhemessuissa mukana palvelemassa lapsikuoro Herran tertut.

Tulossa:

Valokuvauspäivä Serkussa pe 26.11.2021 klo 10-13

Studio Saraste Rovaniemeltä tulee kuvaamaan.

Hox!! Kuvausajat varataan Elinoilta etukäteen.

Soita ja varaa aika arkisin klo 9-16 välillä,

ma 22.11 mennessä.

p.040-5336871

Kohtaamispolku

Tämän työmuodon tavoite on kohdata vuosittain lapsia ikäryhmittäin, aina vauva-iästä koulutien alkuun saakka. Ja samalla tietysti myös perheitä.

Kohtaamispolku alkaa vauvakirkolla, johon vuoden alussa kutsutaan kaikki edellisenä vuonna kastetut vauvat kummeineen ja perheineen.

2-vuotiaat perheineen kutsutaan tapahtumaan alkusyksystä

3-vuotialle on laululeikki-ilta

4-vuotiaille on yhteiset synttärit

5-vuotiaat kutsutaan kummin kanssa ulkoilupäivään