YouTube-video

Meitä ei ole tarkoitettu yksin kulkemaan, vaan saamaan toisistamme voimaa ja tukea. Oman paikan löytämiseen seurakunnissa on paljon mahdollisuuksia. Yhteyttä toisiin voi kokea vaikkapa, kuoroharjoituksissa, jumalanpalveluksissa tai tapahtumissa. Tarjolla on myös monenlaista vapaaehtoistyötä.

Alfakurssi

Alfa on maistiaiset käytännön kristinuskosta ajattelevalle aikuiselle, toimivasta uskosta kiinnostuneelle tai muuten vain uteliaalle. Alfakurssi koostuu useammasta päivästä, jossa on puhetta Jeesuksesta ja uskosta. Alfa on suunnattu kaikenikäisille aikuisille. Alfassa on leppoisa ja avoin ilmapiiri, jossa on helppo olla. Alfaan voit tulla kyselemään, kyseenalaistamaan ja keskustelemaan tai kuuntelemaan. Kirkkoslangin tai Raamatun ennakkotuntemus ei ole tarpeen. Ohjelma alla:

Aikuisena rippikouluun

Sinua on pyydetty kummiksi? Kirkkohäät lähestyvät? Mutta rippikoulu on käymättä… Tai ehkä toivot saavasi keskustella elämän perimmäisistä kysymyksistä. Sinulla on mahdollisuus suorittaa rippikoulu myös aikuisena ja mikä tahansa kiinnostuksesi syy rippikoulun käymiseen aikuisiällä onkaan, olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Torstaikerho

Kaikki ovat tervetulleita kahvittelemaan ja juttelemaan sekä laulamaan että pieneen hartauteen torstaisin klo 13 Serkkuun. Kuukauden viimeisenä torstaina on puhetta, kuvia ja ääniä lähetystyöstä.

Raamattupiiri

Tule mukaan tutkimaan Raamattua "Hetkinen" lukuoppaan mukaan tiistaisin klo 18 Serkkuun.

Kittilässä lauletaan, jos Jumala suo, Kauneimpia joululaulujaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Mikäli haluat järjestää omaan kotiisi tai omalle kylällenne tilaisuuden, ota yhteyttä seurakunnan toimistoon puhelimitse 0405329593 tai sähköpostilla kittila.seurakunta@evl.fi 8.11.2021 mennessä.