Rukoustiimin koulutus

su 14.4. klo 12.00 – 15.30

Serkku

Seurakunta perustaa rukoustiimin, joka palvelee rukoilemalla. Mukaan tiimiin pääsee haastattelun ja tämän koulutuksen kautta.

Rukoustiimillä on kaksi palvelutehtävää. Jäsenet tarjoavat henkilökohtaista rukouspalvelua ja tiimi esirukoilee keräämiensä aiheiden puolesta. Tiimin jäsenet voivat pitää ajankohtaisia esirukousaiheita esillä myös omassa henkilökohtaisessa rukouksessaan. Rukoustiimi palvelee jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tapahtumissa. Rukoustiimin jäsenet sitoutuvat toiminnassaan seurakunnan yhteisiin pelisääntöihin. Lisää tietoa rukoustiimistä saat Ari papilta.

Jos haluat mukaan tähän koulutukseen ota yhteyttä Ari pappiin 31.3.2024 mennessä. Mukaan tiimiin pääsee haastattelun ja koulutuksen kautta. Tämä koulutuskerta on ensimmäinen ja rukoustiimi aloittaa toimintansa koulutuksen jälkeen. Tulevia koulutuksia järjestetään tarpeen mukaan. Mikäli et pääse mukaan tällä kertaa ilmoitathan kiinnostuksesi Ari papille. Voimme suunittella seuraavan koulutuksen ajankohtaa yhdessä.