Isoskoulutusleiri Ivalossa

pe 24.3. klo 15.00
Iskoleiri Ivalossa 24.-26.3.2023

Muu tila

Isoskoulutusleiri yhteistyössä Inarin ja Utsjoen seurakuntien kanssa Ivalon kirkolla 24.-26.3.2023. Mukaan leirille ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat isoset! Leiri on maksuton.

Leirin ohjelmassa on oppitunteja isostoimintaan liittyvistä aiheista, käytännön tekemistä, kuten leikkejä ja pelejä, ryhmäyttävää toimintaa ja hartauksia. Tapahtuma päättyy sunnuntaina Ivalon kirkossa pidettävään jumalanpalvelukseen.

Tavoitteena on, että isoset pääsevät itse aktiivisesti osallistumaan ja harjoittelemaan käytännössä isostoiminnassa tarvittavia taitoja, tutustumaan toisiinsa ja viettämään aikaa yhdessä naapuriseurakuntien isosten kanssa. Toimintaympäristöinä Ivalon kirkon lisäksi paikallinen nuorisotila Stönö ja Ivalon koulun liikuntasali.

Kittilän seurakunta järjestää kuljetuksen leirille. Leirillä tarjotaan ruokailut ja majoitus. Majoittuminen tapahtuu Ivalon kirkolla lattiamajoituksessa. Mukaan tulee siis varata makuualusta, esim retki- tai ilmapatja, makuupussi tai peitto ja lakanat. Seurakunnalta löytyy myös lainaksi tällaisia majoitustarvikkeita.

Lähtö leirille pe 24.3. klo 15 koululta, paluu samaan paikkaan su 26.3. n. klo 16.

Ilmoittautuminen whatsapp-viestillä Aarnille viimeistään keskiviikkona 8.3.2023 numeroon 040 572 6431.
  • Nuorille Nuorille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä