Karkauspäivänä naimisiin?

Kittilän kirkossa vietetään hääpäivää lauantaina 29.2.2020. Hääpäivä on vaivaton vihkitapahtuma. Voitte tulla vieraiden kanssa, tai ihan kahdestaan. Teitä varten on kirkossa pappi, kanttori ja tarvittaessa todistajat. Seurakunta tarjoaa kahvit Pappilassa.

Vihkiajat ovat puolen tunnin välein klo 14-18. Oman ajan voi varata ke 26.2.2020 mennessä ja lisätietoja kysyä Kittilän seurakunnan toimistosta puh. 040 532 9593 (arkisin klo 9-14). Muistakaa myös että, esteiden tutkinta täytyy laittaa vireille viimeistään seitsemän päivää ennen vihkimistä.

Naimisiin!

Kun haluat sopia avioiliittoon vihkimisestä tai maistraatissa solmitun avioliiton siunaamisesta, ota hyvissä ajoin yhteys seurakunnan virastoon.

Häämusiikkivalinnoissa ole hyvissä ajoin yhteydessä seurakunnan kanttoriin.

Luterilaisen kirkon vihkitoimituksesta voit lukea lisää tästä.

Hääyö

Jospa met tehemä teän hiihtolomasta häämatkan?

Tunturin juurella olevassa tunnelmallisessa kappelissa on tiedossa rakkaudentäyteinen ilta: Levin Marian kappelissa vietetään hääyötä torstaina 20.2.2020. Hääyö on vaivaton vihkitapahtuma. Voitte tulla vieraiden kanssa, tai ihan kahdestaan. Teitä varten on kappelissa pappi, kanttori ja tarvittaessa todistajat. Teillä pitää olla mukana todistus suoritetusta avioliiton esteiden tutkinnasta sekä kotiseurakunnastanne haettu vihkiraamattu.

Vihkiajat ovat puolen tunnin välein klo 18-22. Oman ajan voi varata 14.2.2020 mennessä Kittilän seurakunnan toimistosta puh. 040 532 9593 (arkisin klo 9-14).

Lisätietoja saapi virastosta tai Tunturi-Lapin turistipappi Anu Toivoselta puh. 044-021 5792 anu.toivonen@evl.fi