Rippikouluun!

Rippikoulu on tutkimusmatka elämään. Rippikoulussa pohditaan yhdessä ihmisenä olemisen perusasioita ja kristillistä uskoa, johon seurakunnan jäsenet on kasteessa liitetty. Tavoitteena on, että nuori löytäisi turvallisen Jumala-suhteen, joka kantaa häntä läpi koko elämän.

Kittilän seurakunnassa järjestetään vuosittain useita rippikouluja. Suosituin rippikoulun muoto sisältää leirijakson. Lisäksi on mahdollista käydä päivärippikoulua tai aikuisrippikoulu.

Vuoden 2018 rippikoulujen ajankohdat:

viikonloppu             lauantai          kesäleiri 2018

R 1                      22-24.9.2017           20.1.              11-16.6.

Vuontispirtti            pappila          Vuontispirtti

konfirmaatio         su 17.6. klo

R 2                      29.9.-1.10.2017        27.1.               4-9.6.

Tunturikeimiö           pappila           Tunturikeimiö

konfirmaatio        su 10.6. klo 11

R 3                     27-29.10.2017           3.2.                 25-30.6.

Siltala                        pappila           Vuontispirtti

konfirmaatio        su 1.7. klo 11

Päivärippikoulu järjestetään, mikäli vähintään seitsemän (7) osallistujaa ilmoittautuu.

Ajankohdat ilmoitetaan, kun ilmoittautumiset varmistuvat. Opetus tapahtuu viikonlop-

puisin ja iltaisin pappilassa.

RIPPIKOULUHINNAT

R1, R2, R3 maksavat kukin 110 €. Päivärippikoulu 40 €.

Rippikoulumaksu maksetaan ennen viimeistä leirijaksoa. Tästä tarkemmat tiedot myöhemmin.

Lisätietoa Kittilän rippikoulusta antavat nuorisotyöntekijät ja papit. Rippikoulutyöstä vastaava teologi on Mika Niskanen. Yhteystiedot tästä.

Ilmoittaudu rippikouluhin 2018

Kysy vapaita rippikoulupaikkoja nuorisotyöntekijöiltä. Ohessa osallistumiskortti ilmoittautumista varten.