RIPPIKOULUESITE JA ILMOITTAUTUMIS-LOMAKE

Alla olevasta linkistä saat esitteen + lomakkeen PDF-tiedostona.

/files/kittilanseurakunta/PDF/Rippikoulu2021.pdf

Rippikouluun!

Rippikoulu on tutkimusmatka elämään. Rippikoulussa pohditaan yhdessä ihmisenä olemisen perusasioita ja kristillistä uskoa, johon seurakunnan jäsenet on kasteessa liitetty. Tavoitteena on, että nuori löytäisi turvallisen Jumala-suhteen, joka kantaa häntä läpi koko elämän. Rippikoulussa nuori pääsee tutustumaan itseensä, muihin sekä Jumalaan.

Kittilän seurakunnassa järjestetään vuosittain useita rippikouluja. Usein rippikoulut huipentuvat leirijaksoon. Lisäksi on mahdollista käydä päivärippikoulu tai aikuisrippikoulu.

RIPPIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT

Ilmottautumislomakkeita ja esitteitä saat Kittilän kirkkoherranvirastosta sekä yläasteelta.

Ilmoittautumislomake tulee palauttaa täytettynä kirkkoherranvirastoon 30.11.2020 mennessä.

RIPPIKOULUN 2021 ALOITUSTILAISUUS

Tämän vuoden rippikoulu alkaa yhteisellä kokoontumisella 25.11.2020 klo. 15.30-16.30 Kittilän kirkossa.

Tervetuloa rippikoululaiset ja rippikoululaisten kotiväki aloitustilaisuuteen.