Rippikouluun!

Rippikoulu on tutkimusmatka elämään. Rippikoulussa pohditaan yhdessä ihmisenä olemisen perusasioita ja kristillistä uskoa, johon seurakunnan jäsenet on kasteessa liitetty. Tavoitteena on, että nuori löytäisi turvallisen Jumala-suhteen, joka kantaa häntä läpi koko elämän. Rippikoulussa nuori pääsee tutustumaan itseensä, muihin sekä Jumalaan.

Kittilän seurakunnassa järjestetään vuosittain useita rippikouluja. Usein rippikoulut huipentuvat leirijaksoon. Lisäksi on mahdollista käydä päivärippikoulu tai aikuisrippikoulu.

RIPPIKOULU 2020

Hei rippikoululaiset & kotiväki vm. 2020!

Riparimerkintöjen hakuaika on nyt!

Hae kaksi merkintää osallistumalla seurakunnan joulun ajan tapahtumiin (ne on jaettu koteihin, löytyy myös seurakunnan nettisivuilta), jotka voit itse valita.

Hopi hopi, helppo homma kun nyt tapahtumia ja toimintaa riittää, niin sivukylillä kuin kirkollakin.

Tapahtuman / messun, jälkeen ota selfie jonkun toteutuksessa mukana olleen työntekijän kanssa, sitten kuva whatsapilla oman leirisi nuoriso-ohjaajalle, kuvan viestiin vielä kuka olet, missä olit ja milloin. Reipasta mieltä merkintöjen hakuun!

Eli merkinnät kerätään ajalla 1.12.2019 -6.1.2020

Hox! Jos tuossa ajassa ei ole merkintöjä hakenut, niiden määrä tuplaantuu, eli kahden sijaan täytyykin käydä neljässä tapahtumassa / messussa.