Varhaisnuorisotyön toimintamuotoja ovat mm. tapahtumat, leirit ja retket. Hiihtolomalla 2020 olemme 1-3lk:sten kanssa leirillä Tunturikeimiöllä. Yhteistyö alakoulujen kanssa on toimivaa ja hyvä mahdollisuus kohdata sekä olla mukana koululaisten arjessa esim. iltapäiväkerhoissa. Seurakunta antaa tilat partiotoiminnalle ja toimii partiolippukunta Kätkän Kävijöiden taustayhteisönä. Jos sinulla on kysyttävää varhaisnuorisotyöhön liittyvistä asioista, ole yhteydessä Poikkijärven Elinaan 040-533 6871 / etunimi.sukunimi@evl.fi.

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuorta hänen kasvussaan kohti aikuisuutta ja antaa hänelle eväitä erilaisiin elämäntilanteisiin. Uskonelämän syntyminen ja siinä kasvaminen ovat perustavoitteita. Nuoria opastetaan myös vastuun ottamiseen itsestä ja kavereista esim. isoskoulutuksen kautta. Nuorille järjestetään muun muassa leirejä, nuorten iltoja, erilaisia retkiä ja mahdollisesti paljon muutakin nuorten tarpeiden mukaan. Lisäksi nuorisotyötä tehdään yheistyössä koulujen sekä kunnan nuorisotoimen kanssa. Nuorisotyöhön liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Jyrki Hautaniemeen 040-572 6431 / etunimi.sukunimi@evl.fi.

Kuvahaun tulos haulle people and cross

KEVÄÄN ISOSKOULUTUS:

Isoskoulutus illat:

• 25.3.2020 keskiviikkona klo. 15.30
  • 15.4.2020 keskiviikkona klo. 15.30
  • 20.5.2020 keskiviikkona klo. 15.30

Isoskoulutus leirit:

• Rovastikunnallinen isoskoulutus leiri 13.3.-15.3.2020
  • Tunturikeimiön isoskoulutus leiri 24.4.-26.4.2020

Seurakunnalla on oma Instagram sekä Snapchat-tili, joissa myös ajankohtaista infoa

@kittilansrk

Seurakunnan tapahtumien henkilötietolomake

/files/kittilanseurakunta/henkilotietolomake.docx

Uusi teksti

Tämä on uusi teksti! Muokkaa tekstiä ja lisää siihen esimerkiksi kuvia ja linkkejä!