Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on toteuttaa kasteopetusta varhaisnuorten keskuudessa. Toimintamuotoja ovat esim. tapahtumat, leirit ja retket. Seurakunta toimii myös yhteistyössä koulujen kanssa. Seurakunta antaa tilat partiotoiminnalle ja toimii partiolippukunta Kätkän Kävijöiden taustayhteisönä.

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuorta hänen kasvussaan kohti aikuisuutta ja antaa hänelle eväitä erilaisiin elämäntilanteisiin. Uskonelämän syntyminen ja siinä kasvaminen ovat perustavoitteita. Nuoria opastetaan myös vastuun ottamiseen itsestä ja kavereista esim. isoskoulutuksen kautta. Nuorille järjestetään muun muassa leirejä, nuorten iltoja, erilaisia retkiä ja mahdollisesti paljon muutakin nuorten tarpeiden mukaan. Lisäksi nuorisotyötä tehdään yheistyössä koulujen sekä kunnan nuorisotoimen kanssa.

Kuvahaun tulos haulle people and cross

Nuorten ilta perjantaina 25.10. Pappilassa kello 17 alkaen!

Seurakunnalla on oma Instagram sekä Snapchat-tili, joissa myös ajankohtaista infoa

@kittilansrk

Seurakunnan tapahtumien henkilötietolomake

/files/kittilanseurakunta/henkilotietolomake.docx

Uusi teksti

Tämä on uusi teksti! Muokkaa tekstiä ja lisää siihen esimerkiksi kuvia ja linkkejä!