Varhaisnuorisotyön tarkoituksena on toteuttaa kasteopetusta varhaisnuorten keskuudessa. Toimintamuotoja ovat esim. tapahtumat, leirit ja retket. Seurakunta toimii myös yhteistyössä koulujen kanssa. Seurakunta antaa tilat partiotoiminnalle ja toimii partiolippukunta Kätkän Kävijöiden taustayhteisönä.

Nuorisotyön tavoitteena on tukea nuorta hänen kasvussaan kohti aikuisuutta ja antaa hänelle eväitä erilaisiin elämäntilanteisiin. Uskonelämän syntyminen ja siinä kasvaminen ovat perustavoitteita. Nuoria opastetaan myös vastuun ottamiseen itsestä ja kavereista esim. isoskoulutuksen kautta.

Tulossa:

Nuortenillat

31.5. klo 19-21

Kesäleiri alakouluikäisille pappilassa 4-6.6. Tiistai ja torstai ovat pappilapäiviä ja keskiviikkona teemme retken Rovaniemelle. Leirin hinta: koko paketti 25 €, yksi pappilapäivä 8 €, Rovaniemipäivä 10 €. Ilmoittautuminen osallistumiskortilla tai s-postilla (martta.laakso(ät)evl.fi) 20.5. mennessä.

Seurakunnalla on oma Instagram sekä Snapchat-tili, joissa myös ajankohtaista infoa

@kittilansrk

Uusi teksti

Tämä on uusi teksti! Muokkaa tekstiä ja lisää siihen esimerkiksi kuvia ja linkkejä!