Nuoret

Seurakunnan työ kouluikäisten parissa toteuttaa kasteopetusta. Toimintaan sisältyvät kerhot, leirit ja retket. Kouluilla pidetään päivänavauksia. Seurakunta toimii partiolippukunta Kätkän Kävijöiden taustayhteisönä antaen mm. tilat partiotoiminnan käyttöön.

Toiminnan tavoitteena on tukea nuorta hänen kasvussaan kohti aikuisuutta ja antaa hänelle eväitä erilaisiin elämäntilanteisiin.

Nuorisotyöntekijä vierailee alaluokkalaisten iltapäiväkerhoissa seuraavasti:

Kittilä ja Sirkka torstaisin parittomilla viikoilla.

Alakylä keskiviikkoisin parillisilla viikoilla.

Työntekijöiden yhteystiedot.

Tulossa:

1.12. klo 15.30-18.00 Nuorten myyjäistalkoot seurakuntakodilla. Tarkoitettu kaikille halukkaille.

4.12. klo 15.30-18.00 Nuorten myyjäistalkoot pappilassa. Tarkoitettu kaikille halukkaille.

5.12. klo 16-18.30 Joulumyyjäiset seurakuntatalolla. Nuoret ovat tervetulleita avustamaan kahvitarjoilussa.

Nuorten joulujuhla 14.12. klo 16, Tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset tulevat myöhemmin

Jouluinen Gospel-ilta 14.12. klo 18 kirkossa

Rippikoululaiset saavat merkinnän näistä kaikista tapahtumista

Seurakunnalla on oma Instagram sekä Snapchat-tili, joissa myös ajankohtaista infoa