Kirkon leikkikenttä

To 6.6.2019 klo 14 leikkikentän kesäkauden aloitus, tervetuloa tutustumaan uusiin laitteisiin!

Pidämme leikkikentän nimikilpailun, ajalla 6.6-16.6.2019. Kentällä on laatikko, johon voi jättää nimiehdotuksia sekä myös nettisivujemme kautta (palaute / yhteydenotto). Huomioikaa nimeä miettiessänne, että kentällä on myös laitteita aikuisille ja senioreille.

Nimi julkaistaan virallisissa avajaisissa ja palkitaan nimikilpailun voittaja.

Viralliset avajaiset ja syystapahtuma pidetään la 31.8.2019. Laittakaahan tämä jo ylös kalenteriin ettei unohdu!

Kohtaamispolku

Tämän työmuodon tavoite on kohdata vuosittain lapsia ikäryhmittäin, aina vauva-iästä koulutien alkuun saakka. Ja samalla tietysti myös perheitä.

Kohtaamispolku alkaa vauvakirkolla, johon vuoden alussa kutsutaan kaikki edellisenä vuonna kastetut vauvat kummeineen ja perheineen.

2-vuotiaiden kotona käymme tervehdyskäynnillä, sekä heidät kutsutaan tapahtumaan alkusyksystä

3-vuotialle on laululeikki-ilta

4-vuotiaille on yhteiset synttärit

5-vuotiaat kutsutaan kummin kanssa ulkoilupäivään

6-vuotiaat kutsutaan 20.11 (lapsen päivä) tapahtumaan

7-vuotiaat siunataan elokuussa koulutielle

Kuvia toiminnastamme!

Osa kohtaamispolkuamme: villit 5-vuotiaat, retkellä kumminsa tai toisen vanhempansa kanssa. Syksyllä 2014.

Kerholaisten kanssa retkellä Pyhäinpäivän aikaan hautausmaalla, syksy 2014

kevätkirkko 2014