”Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain.” (Gal. 6:2)

Palvelua

Diakoniatyöntekijän kanssa voit puhua luottamuksellisesti mieltä painavista asioista, kuten yksinäisyydestä, sairaudesta, taloudellisesta hädästä, ihmissuhdevaikeuksista tai hengellisistä kysymyksistä. Etsitään yhdessä elämäntilanteen vaatimaa apua.

Diakoniatyöntekijän voi pyytää kotikäynnille tai voit varata ajan vastaanotolle. Tahdomme jakaa kanssanne ilot ja surut.

Lähimmäisen auttaminen ja palvelu kuuluu jokaiselle seurakunnan jäsenelle. Diakoniatyössä lähimmäispalvelu- ja vapaaehtoistoiminnan organisointi auttaa seurakunnan jäseniä auttamaan toisiaan.

Ryhmätoimintamuodoistamme saat tietoa tästä.

Diakoniapäivystys toimistolla keskiviikkoisin klo 9.00 - 11.00, muina aikoina diakonissaan saa yhteyden puhelimitse puh 040 7268205

Linkkejä, apua ja neuvontaa verkossa

PALVELEVA PUHELIN JA NETTI

KRIISIKESKUS