TALOUDELLISTA AVUSTAMISTA

Diakoniatyö auttaa taloudellisissa vaikeuksissa olevia. Tilapäisesti ihminen voi joutua taloudelliseen ahdinkoon, johon yhteiskunnan normien mukaan ei voida antaa apua.

Diakoniatyötä vuonna 2020

Diakoniatyössä jaamme kauppojen lahjoittamia ylipäiväys ruokia 1.9.2020 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 10 uusissa seurakunnan vuokratiloissa Valtatie 26.

Ystävyyden ateriat kerran kuukaudessa tiistaina klo 11, mihin on tervetulleita kaikki jotka haluavat syödä yhdessä ja tavata toisiaan. Vapaaehtoinen maksu diakoniatyölle.

Uusia vapaaehtoisia tarvitsemme mukaan, tule toimintaamme. Jos sinulla on joskus hetki aikaa antaa auttamistyöhön, olet tervetullut. Yhteyttä voit ottaa Kati Riipiseen p. 040 726 8205.

Kevät on Yhteisvastuu –keräyksen aikaa ja siihenkin tarvitaan vapaaehtoisia mukaan.

Diakoniatyöntekijä käy joka toinen viikko (parittomilla) klo 13-14.30 kohtaamassa ihmisiä terveyskeskuksen vuodeosastolla.

Torstaitupa kerran kuussa torstaisin Serkussa.

Ämminkammari on kerran kuussa keskiviikkona klo 14 Kullerossa:

Seurakuntapiirejä järjestetään diakoniakylätoimikunnan toimesta eri kylillä. Jos haluat järjestää kotikylässäsi seurakuntapiirin, niin otathan yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

VIRKISTYSTÄ JA HARTAUKSIA LAITOKSISSA

Kehitysvammaisten kerho vanhustentalon kerhohuoneella (Lanssitie) kerran kuukaudessa. Kerhossa vaihdetaan kuulumisia ja pidetään hartaushetki.

Lisäksi kerran kuukaudessa on papin ja kanttorin toimittama hartaus tai jumalanpalvelus jokaisessa Kittilän palvelutalossa/laitoksessa. Lisätietoja kirkkoherranvirastosta.

Sairaalaan tai sairaskotiin voi pyytää myös yksityisen ehtoollisen, jos tarvtsee erityistä hengellistä hoivaa ja vahvistusta.

SYNTYMÄPÄIVÄMUISTAMISET

70 ja 80 vuotiaille järjestetään omat yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Su 11.10.2020 järjestetään 70-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat. 80- vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat ovat su 6.9.2020. Syntymäpäivä sankareita tai heidän läheisiään pyydetään ottamaan yhteyttä seurakuntaan, mikäli päivänsankari toivoo seurakunnan työntekijän vierailua.

90 ja yli 90 vuotiaisiin otetaan yhteyttä puhelimitse ja käydään tervehtimässä syntymäpäiväsankaria joko oikeana syntymäpäivänä tai sovitunna aikana.

Armollinen Jeesus, sinä tuot sydämeemme luottamuksen, jonka avulla voimme välittää läheisillemme toivon liekin. (Veli Roger)