TALOUDELLISTA AVUSTAMISTA

Diakoniatyö auttaa taloudellisissa vaikeuksissa olevia. Tilapäisesti ihminen voi joutua taloudelliseen ahdinkoon, johon yhteiskunnan normien mukaan ei voida antaa apua. Rahat eivät riitä ruokaan, diakoniasta voidaan tilanteen mukaan auttaa.

Diakoniatyön syksy 2019

Tiistaisin (3.9. alkaen) ruokakassien jako seurakuntatalolla klo 10 lähtien ja torstaisin klo 16 lähtien.

Tiistaisin tarjotaan ateria pappilassa klo 11.

Kerran kuukaudessa tiistaina nautimme yhteydenaterian seurakuntakodilla klo 11 alkaen. Yhteydenaterialle olet tervetullut ruokailemaan yhdessä toisten kanssa, maksukin on vapaaehtoinen diakoniatyölle.

Syksyn yhteydenateriapäivät ovat tiistaisin 17.9, 15.10, 19.11, ja 10.12.

Torstaitupalaiset tapaavat toisensa jälleen syyskaudella pappilassa 12.9, 10.10, 14.11. ja 12.12. Luemme torstaituvassa raamatun tekstejä kirkkovuoden kalenterin mukaan, keskustellen ja kommentoiden. Torstaituvat alkavat klo 13.00 kahveilla. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat tupalaiset!

Uutena seurakuntakerho, jossa tullaan yhteen keskustelemaan kahvikupposen ääreen elämään kuuluvia asioita. Samalla myös veisaamme ja kuulemme Sanaa. Kokoontumiset seurakuntatalolla klo 13 maanantaisin 16.9, 14.10, 11.11. ja 9.12.

Seurakuntapiirejä järjestetään diakoniakylätoimikunnan toimesta eri kylillä. Jos haluat järjestää kotikylässäsi seurakuntapiirin, niin otathan yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

VIRKISTYSTÄ JA HARTAUKSIA LAITOKSISSA

Kehitysvammaisten kerho vanhustentalon kerhohuoneella (Lanssitie) kerran kuukaudessa. Kerhossa vaihdetaan kuulumisia ja pidetään hartaushetki.

Lisäksi kerran kuukaudessa on papin ja kanttorin toimittama hartaus tai jumalanpalvelus jokaisessa Kittilän palvelutalossa/laitoksessa. Lisätietoja kirkkoherranvirastosta.

Sairaalaan tai sairaskotiin voi pyytää myös yksityisen ehtoollisen, jos tarvtsee erityistä hengellistä hoivaa ja vahvistusta.

SYNTYMÄPÄIVÄMUISTAMISET

70 ja 80 vuotiaille järjestetään omat yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Tänä syksynä 80- vuotiaiden syntymäpäiväjuhla ovat sunnuntaina 13.10.2019. Syntymäpäivä sankareita tai heidän läheisiään pyydetään ottamaan yhteyttä seurakuntaan, mikäli päivänsankari toivoo seurakunnan työntekijän vierailua.

90 ja yli 90 vuotiaisiin otetaan yhteyttä puhelimitse ja käydään syntymäpäivävierailulla, mikäli asianomainen sitä toivoo.

VAPAAEHTOISTOIMINTAA JA KOULUTUSTA

Seurakunta tarjoaa sekä kertaluonteista että jatkuvia mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön. Mikäli vapaaehtoistyö kiinnostaa sinua, ota yhteyttä diakoniatyöntekijään puh. 040 7268205.

Vapaaehtoisia kaivataan kammarin toimintaan. Jos Sinua kiinnostaa, otathan yhteyttä diakonissa Kati Riipiseen, 040-7268205. Yhteisvastuun lipas/listakerääjänä toimiminen keväällä. Myyjäisten/tapahtumien järjestelyissä vapaaehtoisena

Jumalanpalveluksessa avustaminen.

Armollinen Jeesus, sinä tuot sydämeemme luottamuksen, jonka avulla voimme välittää läheisillemme toivon liekin. (Veli Roger)

Ajankohtaista