TALOUDELLISTA AVUSTAMISTA

Diakoniatyö auttaa taloudellisissa vaikeuksissa olevia. Tilapäisesti ihminen voi joutua taloudelliseen ahdinkoon, johon yhteiskunnan normien mukaan ei voida antaa apua. Rahat eivät riitä ruokaan, diakoniasta voidaan tilanteen mukaan auttaa.

Diakoniatyön kevät 2020

Diakoniatyössä jaamme kauppojen lahjoittamia ylipäiväys ruokia tiistaisin klo 10 ja torstaisin klo 16 seurakuntakodilla. Vapaaehtoiset valmistavat tiistaisin ruuan klo 10.30

Yhteydenateriat tiistaisin klo 11:

21.1.   18.2.    17.3.    14.4.   ja    12.5.

Uusia vapaaehtoisia tarvitsemme mukaan, tule toimintaamme. Jos sinulla on joskus hetki aikaa antaa auttamistyöhön, olet tervetullut. Yhteyttä voit ottaa Kati Riipiseen p. 040 726 8205.

Kevät on Yhteisvastuu –keräyksen aikaa ja siihenkin tarvitaan vapaaehtoisia mukaan.

Diakoniatyöntekijä käy joka toinen viikko (parittomilla) klo 13-14.30 kohtaamassa ihmisiä terveyskeskuksen vuodeosastolla.

Torstaitupa kokoontuu Pappilassa torstaisin klo 13:

23.1.   20.2.   19.3.   16.4. ja 14.5.

Ämminkammari on keskiviikoisin klo 14 Kullerossa:

22.1.    19.2.   18.3.    1.4.   ja 13.5.

Seurakuntapiirejä järjestetään diakoniakylätoimikunnan toimesta eri kylillä. Jos haluat järjestää kotikylässäsi seurakuntapiirin, niin otathan yhteyttä kirkkoherranvirastoon.

VIRKISTYSTÄ JA HARTAUKSIA LAITOKSISSA

Kehitysvammaisten kerho vanhustentalon kerhohuoneella (Lanssitie) kerran kuukaudessa. Kerhossa vaihdetaan kuulumisia ja pidetään hartaushetki.

Lisäksi kerran kuukaudessa on papin ja kanttorin toimittama hartaus tai jumalanpalvelus jokaisessa Kittilän palvelutalossa/laitoksessa. Lisätietoja kirkkoherranvirastosta.

Sairaalaan tai sairaskotiin voi pyytää myös yksityisen ehtoollisen, jos tarvtsee erityistä hengellistä hoivaa ja vahvistusta.

SYNTYMÄPÄIVÄMUISTAMISET

70 ja 80 vuotiaille järjestetään omat yhteiset syntymäpäiväjuhlat. Su 24.5. järjestetään 70-vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat. 80- vuotiaiden syntymäpäiväjuhlat ovat syksyllä. Syntymäpäivä sankareita tai heidän läheisiään pyydetään ottamaan yhteyttä seurakuntaan, mikäli päivänsankari toivoo seurakunnan työntekijän vierailua.

90 ja yli 90 vuotiaisiin otetaan yhteyttä puhelimitse ja käydään syntymäpäivävierailulla, mikäli asianomainen sitä toivoo.

Armollinen Jeesus, sinä tuot sydämeemme luottamuksen, jonka avulla voimme välittää läheisillemme toivon liekin. (Veli Roger)

Ajankohtaista

Diakoniatyöntekijä päivystää kirkkoherranvirastossa TIISTAISIN KLO 14-16. Paikalle voi silloin tulla ilman ajanvarausta. Voit myös soittaa ja varata itsellesi sopivamman ajan jonain muuna päivänä

Kotikäyntipyynnöt voi sopia puhelimitse Joka parittoman viikon maanantaina klo 13 käy diakoniatyöntekijä tai pappi terveyskeskuksen vuodeosastolla. Mikäli olet siellä hoidossa ja tunnet tarvetta keskustella, voit ilmoittaa siitä osaston kansliaan tai soittaa