Marian kappeli

Kappeli on joka päivä avoinna klo 11-15. Silloin kappelista löydät vapaaehtoisen päivystäjän, jonka kanssa voit keskustella ja halutessasi hän esittelee sinulle kappelin historiaa ja elämää.

Keskiviikkoisin on viikkomessu klo 19. Tervetuloa hiljentymään Pyhän läsnäolossa, syömään elämän leipää ja juomaan kuolemattomuuden lähteestä.

Hääyö

Jospa met tehemä teän hiihtolomasta häämatkan?

Tunturin juurella olevassa tunnelmallisessa kappelissa on tiedossa rakkaudentäyteinen ilta: Levin Marian kappelissa vietetään hääyötä torstaina 20.2.2020. Hääyö on vaivaton vihkitapahtuma. Voitte tulla vieraiden kanssa, tai ihan kahdestaan. Teitä varten on kappelissa pappi, kanttori ja tarvittaessa todistajat. Teillä pitää olla mukana todistus suoritetusta avioliiton esteiden tutkinnasta sekä kotiseurakunnastanne haettu vihkiraamattu.

Vihkiajat ovat puolen tunnin välein klo 18-22. Oman ajan voi varata 14.2.2020 mennessä Kittilän seurakunnan toimistosta puh. 040 532 9593 (arkisin klo 9-14).

Lisätietoja saapi virastosta tai Tunturi-Lapin turistipappi Anu Toivoselta puh. 044-021 5792 anu.toivonen@evl.fi

Marian kappeli

Viikkomessua vietetään keskiviikkoisin klo 19.

Marian kappeli on avoinna hiljentymistä ja tutustumista varten vuoden jokaisena päivänä kello 11 - 15.

Marian kappelissa järjestetään vuosittain kymmeniä konsertteja. Ajankohtaiset tiedot Marian kappelin toiminnasta ja kaikki seurakunnan tilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Mikäli haluat varata kappelin vihkitilaisuutta varten, ota yhteys seurakunnan virastoon p. 040 - 532 9593. Virasto palvelee arkisin kello 9-14.